Skip to main content

Miksi urheilijat Steroidit

steroidit

Anabolisten-androgeeni steroideja ovat keinotekoisia muunnelmia tärkeimmät mies hormonaalisen aineen, testosteroni. Ne luovat aiheuttaa lukuisia kehon osiin, jotka koostuvat lihaksia, luita, karvatupet, maksa, munuaiset, veri, immuunijärjestelmän, sukuelimiin ja myös keskushermostoon,  miksi urheilijat ottavat steroideja .

Klikkaa tästä ostaa steroideja virallisilla verkkosivuilla

Kautta nuoruudessa, herättää testosteroni asteessa ovat vastuussa kasvun miehen ominaisuuksia, kuten parta ja karvoituksen kehitys, suora kehitys (korkeus), vahvistaa ääni, libidon sekä lihasmassaa kertyminen.

Testosteroni samoin mainostaa koskevista luun mineraali- ja edistää kilpailukykyä, itsetunto ja aggressiota. Anaboliset steroidit voidaan ottaa suun kautta, kautta injektiot tai transdermaalista siirtoa (voiteita tai geelejä käytetään suoraan iholle).

Heti kulutetaan, anaboliset steroidit kulkevat verenkiertoon lihassolujen jossa he sitoutuvat androgeenireseptorin. Lääkitys voi ilmoittaa solun DNA: han ja myös edistää proteiinisynteesiä, joka edistää solujen kasvua.

Ei-lääketieteelliset toimintoja, anaboliset steroidit ovat yleensä imeytyy sykliä koskevat 6-12 viikkoa (päälle aikana) noudattaneet 4viikko lukuisia kuukautta pois. Tämä ajoittainen kuvio on pyrkimys vähentää mahdollisuutta epäedullisten tulosten. Vaarasta huolimatta kuitenkin jotkut kehonrakentajat vie AAS lähes jatkuvasti.

Lajittelee Steroidit

All-in-all, on 24 yleisimpiä steroideja; Näiden 24 edustavat anabolista steroidia, jota voidaan käyttää sellaisen henkilön, joka täydentää tällaisten hormonaaliset aineet mille tahansa syystä; kun taas toiset voidaan havaita, ne ovat poikkeuksellisen epätavallinen, Miksi urheilijat Steroidit . Tässä joukkue, jälleen meillä on monenlainen steroidit; monenlaisia muunnelmia sekä sivutuotteita, ja myös siellä on paljon se voisi joskus tuntua hieman ylivoimainen.

On anabolisia steroideja, jotka ovat puhtaasti käytetään tuottavuustoiminnot, niitä käytti ensisijaisesti parantavaa merkityksessä, ja luonnollisesti myös ne, jotka crossover molemmat kentät; viimeinen edustaa enemmistöä.

Sitten voimme murtaa lajittelee steroidien tiettyjen hormoni luokituksen tai jopa sen tyyppi (t) hallinnon; kuten voitte nähdä, tämä voi tuottaa erilaisia ​​vaihtoehtoja, joista valita.

Tietenkin on olemassa tietynlaisia ​​steroideja lähes kukaan ei koskaan hyödyntää; ne ovat jo kauan sitten vedetty pois markkinoilta, kaikilla markkinoilla, tai ne ovat yksinkertaisesti niin harvinaista he voisivat vain sijaita hyvin erityisesti alueilla maailmanlaajuisesti.

Joissa jokainen tämän mielessä, aiomme tarkistaa monenlaisia ​​steroideja voit itse käyttää, ne, jotka ovat itse asiassa mahdollisuus enemmistön. Näin olemme itse asiassa yksityiskohtaisesti 24 tyypillisimpiä steroideja ja voit tietää enemmän kustakin yksi yksinkertaisesti klikkaamalla web-linkkejä alla.

 • Anadrol.
 • Anavar.
 • Klenbuterolia.
 • Clomid.
 • Cytomel.
 • Deca Durabolin.
 • Dianabol.
 • Vastapaino.
 • Halotestin.
 • Ihmisen kasvuhormonia.
 • Insuliini.
 • Lasix.
 • Methyltestosterone.
 • Nolvadex.
 • Omnadren.
 • Primobolan.
 • Sustanon.
 • Cypionate.
 • Enanthate.
 • Propionaatti.
 • Testosteroni keskeyttäminen.
 • Testosteroni.
 • Trenbolonin.
 • Winstrol.
Klikkaa tästä ostaa steroideja virallisilla verkkosivuilla

Steroidien haittavaikutukset.

Voit asettaa se yksinkertaisesti, steroidit eivät ole kuin ‘tie huumeita’, joita nautitaan laittomasti, jotka asettavat yksilön valtava uhka. Steroidit ovat itse asiassa yleisesti suositellut lääketieteen ammattilaista ympäri maailmaa ratkaista tiettyjä kysymyksiä ja myös loistavia tuloksia on todellisuudessa peräisin niiden käyttöä tällaista vaivoja / olosuhteissa.

Ammatillisesta näkökulmasta, on tärkeää, että anabolisia steroideja kassalla tasapuolisesti, jotta niiden hyödyt voitaisiin arvostaa samalla sivuvaikutukset pysyvät loitolla tai ainakin mahdollisimman vähäistä.

On yleinen näky joka anabolisia steroideja laukaista erilaisia ongelmia esiintyy alkaen nesteretentiota sekä tietoja haitallisia tulokset mies, nainen, ja myös teini asiakkaita Miksi urheilijat Steroidit . Tässä se on tunnustettava, että haittavaikutukset steroidien käyttöä yleensä luokitellaan :.

 • Yleinen negatiivinen effects– jotka vaikuttavat kaikkien yksilöiden, mies tai nainen (akne, turvotus, maksan kunnossa).
 • Kielteisiä vaikutuksia, jotka vaikuttavat vain miehen yksilöiden tai vaikutusvaltaa mies käyttäjille suurempi intensiteetti (kivesten degeneraatiota).
 • Haittavaikutuksia, jotka vaikuttavat juuri naiskäyttäjät tai vaikutus naisten yksilöiden syvällisemmin (muutoksia kuukautiset).
 • Haittavaikutukset, vaikuttaa lähinnä yksilöiden tiedot iästä henkselit, kuten teinit (hidastanut kasvua).

Samoin on tärkeää korostaa täällä, että kaikki anabolisia steroideja on hyvin samantyyppinen vaikutuksia. Jotkut voivat olla tietty vaikutus, joka ei ole jaettu eri muunlaiseen steroideja.

Lisäksi ei ole tutkimusta, joka osoittaa, että anabolisten steroidien yksilöt kestää sivuvaikutuksia ja että he kokevat samalla tasolla näitä vaikutuksia. On mahdollista, että yksittäiset ihmiset käyttävät näitä lääkkeitä kokematta jokin näistä haittavaikutuksista ollenkaan.

Klikkaa tästä ostaa steroideja virallisilla verkkosivuilla

Steroidi artikla Cycle Therapy.

Määrä huolellista suunnittelua ja suunnittelee että henkilöllä on käytettävä ennen aloittamista hyödyntää steroidien sama määrä suunnittelu ja suunnittelua, jota pitäisi käyttää ennen etene steroidi sykliä, Miksi urheilijat Steroidit . Tutustuttaessa blog post syklin hoito on erittäin tärkeää, koska jokainen ihminen tarvitsee lopettamaan steroidien aikana ennemmin tai myöhemmin, ja myös heidän täytyy tietää, miten voit säätää kehonsa tämä säätö.

Jotkut yksilöt uskovat, että post syklin hoito voi tehdä ihmeitä, kun he haluavat tulla pois syklin. Mutta tämä ei ole todellinen. Ole riittävästi tietoa sen jälkeen kierto hoidot voivat kieltäytyä siitä paljon hyvää. Siksi henkilö on oltava täysin kalustettu asianmukaiset tiedot koskien post syklin hoito ennen jonkun.

Kuin mennyt yli aiemmin, kaikki luonnolliset androgeenin valmistus kehon on rajoitettu aikana steroidi aikana. Toisaalta, hormoneja annetaan kehon ulkopuolelta luovat muutokset tasot eri muita hormoneja. Esimerkiksi kun testosteroni astetta kehossa yksilön vauhtia johtuu steroidien käyttöä, asteista estrogeenin ja progesteronin samoin lisätä.

Mutta steroideja hillitä luonnollista testosteronin tuotantoa. Joten kun steroidi sykli on loppunut, testosteroni valmistus pysyy kuitenkin vähäistä. Uros ammatillinen urheilijan kivekset voi myös kutistua samoin kuin pienempi ulottuvuus, koska ei pysty tuottamaan testosteroni pitkän aikaa.

Vaikka post syklin hoito ei noudateta, keho varmasti palautuu normaaliksi toimintatapoja, mutta se vie paljon time– lähellä vuodessa. Samaan aikaan catabolic viive tekee ammatillinen urheilija vuodattaa steroidi voitot seurauksena muuttunut hormonaalista agentti astetta.

Tämä on seurauksena tarttuminen on syy. Testosteroni varmistaa, että elimistö ei menetä paljon proteiinia. Jos se ei ole läsnä, lihaskudoksen massaa, joka oli rakennettu koko syklin varmasti irtoa pois. Sen lisäksi, että vaikea elin, se on lisäksi erittäin haitallista.

Aika se katsoo elimistössä luonnollisesti palauttaa sen normaaleja ominaisuuksia riippuu paljon aikaa, että ammatillinen urheilija oli steroideja sekä sitkeys steroidien hän otti.

Jättäen kehon luonnollisesti takaisin sen ominaisuudet voivat olla vaarallisia, koska sitä kauemmin kestää ylimääräistä lihasmassaa ammatillinen urheilija varmasti irtoa. Jälkeisessä syklin hoito takaa, ettei keho saa takaisin normaalin valmistuksen testosteronin nopeasti, ja saatua voittoa steroidi aikana säilyvät.

Klikkaa tästä ostaa steroideja virallisilla verkkosivuilla

Ovat Steroidit ostaa laiton?

Ei todellakaan ole mitään sellaista kohtaa oikeudellisena steroideja.’ Mukaan Controlled Substances Lait 1990 ja 2004, on kiellettyä tehdä, on tai markkinoiden anabolisia steroideja Yhdysvalloissa ellei pätevän apteekki tekee valmistuksen. Jos steroidi ehdotti lääkäri on käyttänyt lääketieteellisistä syistä se on laillista.

Yksittäiset hyödyntämällä steroidi on hyödyntää sitä perustuu reseptiä on tarjottu kliinisistä syistä. Kun urheilija käyttää steroideja avustamaan parantaa niiden suorituskykyä, he hyödyntävät niitä laittomasti. Steroidit käytti mukaan naiset, joilla on alhainen testosteroni tai epätasainen hormonit ovat laillisia. Saattaa olla tiettyjä asteita hormonipuutos jotka saavat laillisen steroidien käytön.

Jotta voidaan todella käyttää steroideja Yhdysvalloissa, reseptiä tarvitaan akkreditoitu lääkäri. Syynä steroidi on katsottava ihanteellinen pelivuoro lainsäädännön mukaisesti. Monet ihmiset vaativat steroideja hyödyntävät niitä käsitellä pois tasapainosta hormoneja. Parasta asettuvan olisi hormoni ammattilainen. Ne ovat hyvin perehtyneitä ympärille sekä keskittyä pelkästään hormonaalista pulaa. Niitä hyödyntävät näin, on laillista.

Valtioissa kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa, Brasiliassa, Portugalissa Argentiina ja myös Australiassa, anabolisten steroidien voi ostaa ja käyttänyt tai hallinnassa niin kauan kuin apteekki säveltää reseptiä hoitoon kliiniseen tarpeeseen.

Hallussa lainsäädännöt Kanadassa ovat hieman ylimääräistä anteeksiantava verrattuna ne ovat Yhdysvalloissa. Isossa-Britanniassa, ei ole omaisuutta määräyksiä. Koska itse asiassa, reseptiä ei tarvita Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta hankinta on tehtävä apteekista. Koska Meksiko on lähellä Yhdysvaltojen läheisyydessä, yhdysvaltalaisen henkilö voi mennä Meksikoon ja myös ostaa steroideja laillisesti, mutta niitä ei voitu perustellusti toi takaisin Yhdysvaltoihin

. Samoin on laillista markkinoille steroideja Meksikossa ja useita muita kansoja, joissa ne ovat laillisia. Intia, Pakistan ja myös Israelin saattaisi horjuttaa myyntiin steroideja, mutta ei ole mitään vakavaa oikeustoimet ostajan tuskailla noin. Venäjä sekä Ukraina sallia, että myynti steroideja esittämättä minkäänlaista merkittävää rikkomuksia.

On lupa hankkia steroideja tahansa, kunhan se on oikeudellisesti kyseisen valtion tai kansakunnan. Yhdysvalloissa on lupa ostaa steroideja lääkemääräyksellä; kun taas monet muut kansat ovat yksinkertaisia ​​hankkia sekä mitään asetusta vastaan ​​ne ovat olemassa.

Mistä ostaa steroideja verkossa?

Yhdysvalloissa sekä useimmat useita muita kansakuntia kaikkialla maailmassa, voit saada laillista steroideja useilla eri menetelmillä, Miksi urheilijat Steroidit . Ensinnäkin, voit ostaa paikallisesti steroideja (kortikosteroidit) tiskiltä.

Nämä kortisoni voiteet tarjoavat korjata kutinaa ja turvotusta pinta ihon, mutta koska niiden mekanismit ovat erilaisia, ne eivät anna minkäänlaista suorituskyvyn parantamiseksi etuja.

Toiseksi erityisesti anaboliset steroidit ovat laillisia lääkemääräyksellä. Lukuisat kaverit maailmanlaajuisesti käyttää niitä johdonmukaisesti käsitellä alennettu testosteronia, ja myös lääketieteen ammattilaiset voivat määrätä heitä käsittelemään autoimmuunitiloja tai lisätä luun paksuus.

Vaikka se on laillista pitää hallussaan, käyttää ja hankkia steroidit erityisesti maissa, useimmat hallitukset pitävät niitä valvotaan materiaaleja. Tämä osoittaa, että omistusoikeus, käyttö, ja ostaa voi olla oikeusvaikutuksia. Ole tarkka, että ymmärrät lainsäädännöt omalla alueella ennen teet päätöksen saada anabolisia steroideja.

Klikkaa tästä ostaa steroideja virallisilla verkkosivuilla