Skip to main content

Jälleenmyyjät Testosteroni Tabletit steroidit verkossa Visa?

Mikä on testosteroni?

Testosteroni on periaate sukupuolihormonien vastaa kehittämisestä Lisääntymistoimintojen miespuolisilla selkärankaisilla. Testosteroni on yksi hormoneja kutsutaan androgeenien, jotka ovat myös tiedossa, kuten anabolisten steroidien. Kuten steroidi hormoni, testosteroni on peräisin kolesterolin ja rakenne tämä hormoni on samanlainen kaikissa nisäkkäitä, matelijoita, lintuja ja kaloja.

Miehillä testosteronin kehittämisen vaatimien miehen sukupuolielimet, kuten lisääntynyt peniksen ja kivekset kokoa. Hormoni edistää myös seksuaalisen mies ominaisuudet murrosiässä kuten äänen madaltuminen ja kasvua kainalon rinnassa ja häpykarvat. Jälleenmyyjät Testosteroni Tabletit steroidit verkossa Visa?

Testosteroni on tärkeä rooli ylläpitää seksuaalivietti, siittiöiden tuotantoa, lihasvoimaa ja luumassan. Terve taso testosteroni on myös suojaava luun sairauksien, kuten osteoporoosin.

Testosteronia tarvitaan niin monia kehon toimintoja, se pidetään yleisenä edistäjänä yleistä terveyttä ja hyvinvointia ja on kuvannut National Institutes of Health tärkeimpänä hormoni miehillä.

Klikkaa tästä ostaa testosteroni virallisilla verkkosivuilla

Edut Testosteroni

 • libidon

Ajan myötä huomasin seksuaalisen kiinnostuksen vähitellen vähentyneet, ja tuntisin epäselvä sitä kohti. Thinking takaisin, se tuntuu säälittävä miehekäs mies hänen myöhään 20: n oli laskenut halua seksiä.

 • Parantunut suorituskyky Gym

Vuonna ennen TRT, minusta tuli pettyneitä minun koulutusta kuntosalilla. Olen kamppaillut suunnattomasti jopa laittaa pieni määrä lihaksen.

 • Lisääntynyt lihasmassaa

Testosteroni koska sen affiniteetti kehon androgeenireseptoreita voit lisätä laihaa massan, joten voit kohtuudella odottaa saada lihas ollessaan TRT. Tämä ei kuitenkaan tapahdu nojalla T yksin. Koska keho on melko tyytyväinen siihen, miten asiat ovat, sinun täytyy laittaa työhön, jos haluat sen muuttaa.

 • lisääntynyt Itsevarmuus

Ei ole epäilystäkään siitä, että alemmat testosteronitasojen johtavat epäröintiä ja epäilystä. Aiemmin olisin toinen arvata itse paljon. Nykyään tunnen vakuuttavampi ja luottavainen minun valintoja, sen sijaan että halvaantunut päättämättömyys.

 • parempi Recovery

Aiemmin jos olisin raskaan koulutuspäivä, erityisesti jaloissa, saatan olla kipeä useita päiviä. Olen silti lihaskipua (DOMS) harjoittelun jälkeen, mutta se ei läheskään mitä se oli ennen käyttämällä TRT.

Mitkä ovat Normaali testosteronipitoisuuksissa?

Klikkaa tästä ostaa testosteroni virallisilla verkkosivuilla

Kun menet tulla testatuksi testosteronia, lab usein näyttää mitä pidetään ”normaali” valikoima potilailla, jotka on testattu, että erityisesti lab. Sitä kutsutaan ”viitealue”.

Esimerkiksi LabCorp (lab Käytin testata T tasoa täällä Tulsa, OK) osoittaa viittaus valikoima 348-1197 ng / dl (nanogrammaa desilitraa kohti) kokonaismäärästä testosteronitasoja. Tämän viitealue, minun yhteensä testosteronin taso 383 ng / dl alussa kokeilun merkitsisi minun yhteensä T tasot olivat – tuskin – normaalin rajoissa.

Advanced Testosteroni Cycle kokoamis & Leikkaus

Kehittynyt testosteroni sykli täyteaineena on yleensä varattu äärimmäisen hardcore; puhuivat miehiä, jotka elävät ja hengittävät suorituskykyä kaikilla osa heidän herääminen elämän. Näille miehille annostus tulee olemaan vähintään 1000 mg viikossa usein ulottuu peräti 2,000mg viikossa; kilpailukykyinen kehonrakennus piireissä 1,750mg viikossa on hyvin yleistä paikka, koska tämä on vain yksi amp Testosteroni-Enanthate päivässä.

Kyllä, äärimmäisessä huippu annos voi olla jopa suurempi, mutta se on meidän mielestä 1,750mg viikossa alue on kaikki mitä voisi koskaan todella tarvittaisiin, olettaen yksilö tekee kaiken muun oikein. Yleisesti ottaen tällaiset testosteroni sykliä kestää noin 16-24 viikkoa ja lopussa tämän ajanjakson yksittäisten ei välttämättä tulla pois. Monet miehet yksinkertaisesti pudota terapeuttisen tason annostelu muutamaa viikkoa ennen kuin ne alkavat toisen täyteaineena vaihe tai kuten on yleistä, helpottaa niiden kilpailu aikana.

Kilpailuun valmiina kehonrakentaja, tämä on yleensä testosteronin sykli varattu hänelle ja hän löytää annostelu on yleensä sama kuin hänen sesongin täyteaineena testosteroni sykli muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Monet miehet laskee niiden yhteenlaskettu milligrammaa viikossa hieman alaspäin kuten osoittavat saa hieman lähempänä; se riippuu kaveri ja kuinka hyvin hän vastaa ja kuinka paljon tai vähän vettä hänellä hormonien takia läsnäolon. Jälleenmyyjät Testosteroni Tabletit steroidit verkossa Visa?

Joka tapauksessa useimmat pistää lähtökohtaisesti joka toinen päivä joka päivä pohjalta eikä pari injektioita viikossa, jotta voidaan varmistaa ne pitää niiden testosteronitaso heidän ehdoton huippu max. Sillä ei ole väliä, jos theyre käytetään pitkiä tai lyhyitä esteripohjainen testosteroni, useimmat pysyy hyvin usein injektio aikataulu ja jos olet tällä tasolla itse vielä ole koskaan kokeillut tällaista aikataulua se on erittäin suositeltavaa; huomaat suuri ero.

Testosteroni Post Cycle Therapy

Post syklin hoito (PCT) on ehkä tärkein näkökohta anabolisten steroidien käyttö. Käsite PCT ei ollut olemassa ennen 1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa, kun ymmärrys mekanismeista, joilla anabolisten steroidien vaikutusta elimistössä ei täysin ymmärretä 1950-, 1960- ja 1970-luvuilla.

Se oli tänä aikana, jossa lääkärit, tutkijat ja anabolisten steroidien käyttäjät ovat vain alkaneet oppia dynamiikkaa anabolisia steroideja ja miten ne vaikuttavat hormonitoimintaa. Se oli selvää alusta alkaen anabolisten steroidien käyttö, että eksogeeninen antaminen anabolisten steroidien johti laukaista kehon negatiivisen takaisinkytkennän silmukkaan HPTA (hypotalamus Aivolisäkkeen kiveksissä Axis), ja että endogeenisen testosteronin tuotanto olisi seurauksena, tulee vaimentaa ja / tai sammuttaa.

Valitettavasti alkupuolella jaksojen anabolisten steroidien käyttö (välillä 1950 ja 1990), oli rajoitettu pääsy yhdisteisiin tai tietoa siitä, miten tehokkaasti lieventää tätä vaikutusta.

Nykyään se on hyvin erilainen tarina, jossa tieteen ja lääketieteen ymmärrys anabolisten steroidien käyttö on kasvanut eksponentiaalisesti koska vanhat ‘kultakauden’ päivän kehonrakennus ja anabolisten steroidien käyttö yleisurheilu. Lukemattomat kehitys hyödyllisiä yhdisteitä varten hormonaalisen toipuminen anabolisten steroidien käytön ohella lisääntynyt tieteellinen ja lääketieteellinen tieto, on mahdollistanut anabolisten steroidien käyttö ja siihen liittyvä hormonitoiminnan häiriöitä tulla paljon turvallisempi ponnistus kuin koskaan kerran oli.

Asianmukaista tietoa siitä, miten oikein ja tehokkaasti palauttaa elimistön HPTA ja hormonaaliset järjestelmiin post syklin hoito (PCT), yksityiset eivät voi syntyä ainoastaan ​​heidän anabolinen steroidi syklit pitäen kiinni lähes kaikki lihasten kasvua, mutta ne voivat myös lisätä mahdollisuuksia ylöspäin on 90% tai korkeampi alue kehittyvien täysin toimiva hormonitoimintaa ja terve hpta.

Klikkaa tästä ostaa testosteroni virallisilla verkkosivuilla

Paras Testosteroni Steroidit Kehonrakennus [kokoamis & Cutting]

Viisi parasta testosteroni steroideja ovat:

 1. Testosteroni propionaatti on eksogeeninen testosteroni, joka on yleisesti käytetty hoitoon miehillä lääkkeellisesti alhainen testosteronitaso.
 2. Testosteroni Cypionate on synteettinen versio luonnollisesti tuotettu tyyppi testosteronin, käytetään urheilijoiden voitot lihasvoima.
 3. Testosteroni Enanthate on yksi alkuperäisistä muotojen anabolisia steroideja sekä yksi parhaista testosteroni steroideja, koska se on yksi yleisimmin käytetty.
 4. Testi keskeyttäminen, joka tunnetaan myös nimellä Testosteroni keskeyttäminen , on erilainen kuin muiden testosteroni lueteltu tässä, että se on raaka-testosteroni, ilman esteriä.
 5. Sustanon on testosteroni seos , yhdistetään neljä eri estereitä yhdeksi seokseen. Neljä erilaista testosteronin sisällyttää seokseen ovat propionaatti, fenyylipropionaatti, isocaproate, ja dekanoaatti.

Se ei ole laillista ostaa ja hallussaan mitään näistä muodoista testosteroni Yhdysvalloissa ilman reseptiä. Mustan pörssin tuotteet ovat usein huonolaatuisia ja / tai ovat saastuneet. Siirryn testosteroni lisäämällä täydentää kuten Testo-Max on terveellisempää, turvallisempaa ja oikeudellinen vaihtoehto kehonrakentajat etsivät tuloksia.

Testosteroni Side Effects

Tutkimus on New England Journal of Medicine (18 helmikuu 2016) ristiriidassa FDA: n kantaa. Se osoitti, että miehet, joilla on alhainen testosteroni kokenut parantunut seksuaalista toimintaa ja mielialan jälkeen käyttäen testosteroni geeli ilman sydän- ja komplikaatioita. Toinen käytettävissä olleiden tietojen perusteella myös löytänyt mitään yhteyttä sydänkohtauksia ja aivohalvauksia ( Expert Opinion on Drug Safety , lokakuu 2014).

FDA liikkuu hitaasti. Se voi ottaa viraston vuosikymmeniä löytää vakavia sivuvaikutuksia reseptiä tai over-the-counter lääkitys. Samoin se voi ottaa FDA monta vuotta taaksepäin suuntaan varoituksen jollainen noin testosteronin sivuvaikutuksia uudelleen: sydänkohtauksia ja aivohalvauksia.

 • Lisääntynyt PSA lukemat
 • Mielialan vaihtelut, ahdistuneisuus, ärtyisyys, kärsimättömyys, viha, aggressiivisuus, unettomuus
 • Verenpaineen nousu
 • poskiontelotulehdus
 • lisääntynyt hemoglobiini
 • Ihon ärsytys alueella geelin
 • finni
 • Virtsan vaikeudet, epäröinti, yöllä kylpyhuone ajoja

Jälleenmyyjät Testosteroni Tabletit steroidit verkossa Visa?

Jälleenmyyjät Testosteroni Tabletit steroidit verkossa Visa? On satoja sivustoja ja verkkokaupan kauppoja, jotka tarjoavat testosteroni verkossa myytävänä, joten voisi sekoittaa minkä valitsee. Kun tilaat testosteroni verkossa, on tärkeää varmistaa, että ostat yhdysvaltalainen toimittaja, joka on laillinen oikeus myydä hormoni.

Paras paikka ostaa testosteroni verkossa on, jos sinulle tarjotaan laadukkaita merkkituotteita (varmista, että se on injektiot, kuten useimmat muut ehdottivat hoitomuotoja ovat tehottomia), sekä apua pätevä lääkäri ja konsultteja, jotka tarjoavat erinomaista asiakaspalvelua.

Ole tietoinen laittomien mustan pörssin toimittajia, jotka ovat valmiita myymään testosteronin kenellekään ilman rajoituksia tai yritystä suostutella voit ostaa testosteroni laastaria tai pillereitä. Lomake testosteronihoidon joka on osoittautunut työ on injektioita niin yrittää käyttää muunlaista saattaa osoittautua tuhlausta aikaa ja rahaa.

Ostamasta mustan pörssin toimittaja esittelee vieläkin riskejä, rahan haaskausta on vähiten niistä. Heikkolaatuisia tai epäpuhtaan testosteroni voi olla tuhoisia sivuvaikutuksia, joten kun etsit ostopaikat testosteroni verkossa, varmista ostat olevan laillisesta lähteestä.