Skip to main content

Πόνος Μετά Οσφυϊκή Επισκληρίδιος στεροειδή έγχυση

στεροειδή

Τα στεροειδή είναι οργανικές ενώσεις που παράγονται φυσιολογικά στο σώμα. Είναι επίσης παράγεται από άλλα ζώα, τα φυτά και fungis, Κόστος επισκληρίδιο ένεση στεροειδών . Μέσα σε ανθρώπους, τα στεροειδή χρησιμοποιούνται για την παραγωγή πολλών διαφορετικών ορμονικών παραγόντων που είναι απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από την επίσημη ιστοσελίδα

Πέρα από φυσική ανθρώπινη φυσιολογία, υπάρχουν επιπλέον φαρμάκων που ονομάζεται αναβολικά στεροειδή, σκοπός των οποίων είναι η αύξηση της μυϊκής μάζας ιστού, καθώς και τη βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων.

Αθλητές και προπονητές στο ερασιτεχνικό υψηλού επιπέδου καθώς και εξειδικευμένων αθλητικών δραστηριοτήτων συχνά να υπολογίζει σε στεροειδή για να πάρετε ένα άδικο πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών. Πολλές επίσημες εταιρείες αθλητικών δραστηριοτήτων αποδοκιμάζουν έντονα αυτήν την πρακτική (που αφορά η απιστία) και πολλές διατηρήσει την εκπαίδευση και τα προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου για να το αποτρέψει.

Τέλος, στεροειδή θα μπορούσε επιπλέον να κατασκευάζονται για χρήση σε φαρμακευτική αγωγή. Ίσως οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες ενέσεις στεροειδών είναι εκείνα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία pain– κορτικοστεροειδή.

Τύποι στεροειδή

Επίσης, οι επαγγελματίες αθλητές που ενώνει πολλά είδη των σπορ έχουν τη χρήση στεροειδών για να βελτιώσει την απόδοση και την οικοδόμηση των μυών για πάνω από 90 χρόνια. Η μη ιατρική χρήση των διαφόρων ειδών των στεροειδών είναι ευρέως διαδεδομένη μεταξύ των αθλητών συμμετείχαν σε αθλήματα δύναμης, όπως η δύναμη ανύψωσης, κτίριο σώμα, μπέιζμπολ, το ποδόσφαιρο και το ράγκμπι.

Η δημοτικότητα πηγάζει από αντιληπτή η συμβολή τους στην ενίσχυση της μυϊκής μάζας και δύναμης, καθώς και για τη βελτίωση του ανταγωνισμού, το κόστος των επισκληρίδιο ένεση στεροειδών . Υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο εκτιμάται πελάτες των διαφόρων ειδών των στεροειδών στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο.

Περίπου 2% των αθλητών μεταξύ των ηλικιών 10 και 14, καθώς επίσης και 5% έως 10% του γυμνασίου επαγγελματίες αθλητές έχουν κάνει χρήση των διαφόρων τύπων των στεροειδών, ακόμη και αν η χρήση τους απαγορεύεται.

Επιπλέον, περίπου το 5% των αθλητών κολλεγίων σήμερα χρησιμοποιούν διάφορα είδη των στεροειδών. Ως αποτέλεσμα των νομικών και διοικητικών προβλημάτων που είναι δύσκολο να εκτιμηθεί ο αριθμός των Ολυμπιακών και επαγγελματίες αθλητές σήμερα χρησιμοποιούν τα φάρμακα. Παρ ‘όλα αυτά, μια ποικιλία από χρυσό Ολυμπιακό Ολυμπιονίκες είχαν στην πραγματικότητα τα μετάλλια τους, που λαμβάνονται για τη χρήση διαφόρων ειδών των στεροειδών.

Η χρήση στεροειδών που σκέφτονται άτομα είναι ασφαλή στεροειδή για ενίσχυσε τον ανταγωνισμό σπάει ειλικρινής έννοιες και καθαρά απαγορεύεται από τις στρατιωτικές λύσεις, μαζί με τα κράτη της Ολυμπιακής Επιτροπής των Ηνωμένων (USOC), καθώς και διάφορες άλλες εθνικές αθλητικές αρχές. Αποφύγετε τα πολλά διαφορετικά είδη στεροειδών και κάντε κλικ εδώ για να πάρετε μια καλή τεχνική για τη δομή του σώματος, καθώς και αθλητική επιτυχία.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από την επίσημη ιστοσελίδα

Στεροειδή πλευρά Συνέπειες

Τα κορτικοστεροειδή είναι αντι-φλεγμονώδη φάρμακα που μοιάζουν με τα όλα-τα φυσικά αντι-φλεγμονώδεις ορμονικοί παράγοντες στο σώμα μας. Χρησιμοποιούνται για να διαχειριστεί μια πάνω από ενεργό άνοση αντίδραση σε πολλές καταστάσεις όπως breakouts, αλλεργίες, άσθμα, και αυτοάνοσα προβλήματα.

Είναι ισχυρό και άκρως αποτελεσματική, αλλά έχει σημαντικές ανεπιθύμητα αποτελέσματα, ο βαθμός που συνήθως δοσοεξαρτώμενη, δηλαδή: όσο μεγαλύτερη είναι η καθημερινή δόση και όσο μεγαλύτερη είναι η χρονική περίοδος που λαμβάνουν το φάρμακο, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών.

Πολλοί άνθρωποι λαμβάνουν στεροειδή είναι συνήθως αγνοούν αυτά τα αποτελέσματα ή τους τρόπους για να τους φροντίσει, εάν συμβούν και δεν καταλαβαίνω ακριβώς πώς θα μπορούσαν να ζήσουν μακριά συνέπειες.

Το παρακάτω είναι μια επισκόπηση των στεροειδών παρενέργειες που μπορεί να προβλέψει, πώς να φροντίζετε τον εαυτό σας, αν τους και να βιώσουν το πότε πρέπει να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας φροντίδα.

 • Χειρισμός στρες και το άγχος : Λαμβάνοντας στεροειδή για περισσότερο από δύο εβδομάδες; Μπορεί να μην έχουν την ίδια ικανότητα να ανταποκριθούν σε άγχος ως αποτέλεσμα της επίδρασης στεροειδών για επινεφρίδια σας. Αυτή η επίδραση μπορεί να διαρκέσει περίπου ένα χρόνο μετά την έξοδο από το στεροειδές, και συνήθως όχι περισσότερο από ένα χρόνο μετά από αυτό.
 • Η απόκτηση άρρωστος : Τα στεροειδή είναι ανοσοκατασταλτικά ενισχύοντας την πιθανότητα μόλυνσης. Είναι απαραίτητο να πάει πέρα από πολύτιμες μεθόδους για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα τους χώρους και μετά τη λήψη στεροειδών.
 • Έλκη : Στεροειδή θα μπορούσε να οδηγήσει στο στομάχι ή απόστημα του πεπτικού συστήματος ή / και η απώλεια αίματος. Μην πάρετε με Advil, παυσίπονα ή Aleve, καθώς υπάρχει μια αύξηση τέσσερις φορές όταν ενσωματώνεται. Η λήψη του φαρμάκου με πιάτα μπορεί να βοηθήσει, αλλά υπάρχουν περισσότερες μεθόδους για να τους σταματήσουν από ερεθίζουν το πεπτικό σύστημα. Μαλακτικές βότανα καθώς και γλοιώδης τρόφιμα μπορεί να είναι πολύ επούλωση για το πεπτικό σύστημα κυψελοειδούς επένδυση.
 • Η απώλεια οστών : Τα στεροειδή αυξάνουν τον κίνδυνο ρωγμών από την αραίωση των οστών. Μπορεί να έχετε μια επιταγή των οστών γίνεται πριν και μετά τη θεραπεία. Θα μπορούσε να χάσει το 10-20% της οστικής μάζας σας στα πρώτα έξι μήνες θεραπείας.
 • Η αύξηση του βάρους : Τα στεροειδή υποτονική μεταβολισμό, αλλά και να καταθέσουν το λίπος γύρω περιοχή της κοιλιάς σας ονομάζεται κοιλιά της κορτιζόλης. Θα αυξήσει τους πόθους πάρα πολύ. Βρίσκουμε μια αύξηση 4 έως 8% του σωματικού βάρους με ακόμη χαμηλότερες δόσεις. Αφού σταματήσετε το στεροειδές το βάρος θα μειωθεί εντός ενός έτους από τη διακοπή του φαρμάκου.
 • Αϋπνία : Τα στεροειδή θα μπορούσαν να προκαλέσουν αϋπνία. Συχνά παίρνετε τη δόση σας νωρίς το πρωί, αλλά και πρακτική εξαιρετική υγιεινή του ύπνου βοηθά, όμως φυτικά φάρμακα, καθώς και ο βελονισμός μπορεί να είναι καταπληκτικό αξεσουάρ για να χαλαρώσετε το νευρικό σύστημα ενθουσιασμένος από τα στεροειδή.
 • Η πίεση του αίματος και επίσης το επίπεδο σακχάρου στο αίμα : Στεροειδή δημιουργήσει κατακράτηση υγρών από διατάραξη νάτριο και διάφορα άλλα ηλεκτρολύτες βαθμούς. Τροποποίηση σχέδιο διατροφής σας για να αποφευχθεί αυτό είναι ζωτικής σημασίας, καθώς και τον έλεγχο της αρτηριακής σας πίεσης με συνέπεια.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από την επίσημη ιστοσελίδα

Στεροειδών Blog μετά Cycle Therapy

Το ανθρώπινο σώμα έχει την τάση συνεχώς να κρατήσει μια πολύ καλά ισορροπημένη κατάσταση που ονομάζεται ομοιόσταση. Το σώμα έχει συνηθίσει σε αυτή την κατάσταση, καθώς αισθάνεται άνετα με αυτό. Μερικές φορές, υπάρχει η κατανάλωση των εξωτερικών υλικών που δημιουργούν μια σημαντική αύξηση την αύξηση του επιπέδου του σώματος πέρα ​​από την ομοιοστατική βαθμό.

Σε μια τέτοια γιορτή, το σώμα θα αντιδράσει με την ελαχιστοποίηση δική της παραγωγή τέτοιων υλικών σε μία προσπάθεια για την αποκατάσταση των κανονικών πτυχία τα οποία είναι σχετικά χαμηλότερη, Κόστος των επισκληρίδια ένεση στεροειδών . Αυτό απαιτεί το ίδιο και στην περίπτωση της ορμονικής παραγωγής στο σώμα. Όπως όταν χρησιμοποιούν έξω από τα υλικά που σταμάτησε, το δικό κατασκευή του σώματος των ορμονών βυθίζει κάτω από κανονικές. Το συνολικό επίπεδο του σώματος, ως εκ τούτου, μειώνεται ή προς τα κάτω.

Σε μια τέτοια περίπτωση, το μήνυμα Cycle Therapy είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται για να ανακτήσει φυσική κατασκευή του σώματος των ορμονών. Με άλλα λόγια, PCT είναι το σχήμα συμπλήρωμα που χρησιμοποιείται από έναν ιδιωτικό μετά την ολοκλήρωση ενός κύκλου της προορμόνης (αναβολικά). Είναι μεταξύ ενός από τα πιο βασικά στοιχεία ενός πλήρους, αποτελεσματικής κύκλου προορμόνη. Αυτό είναι επειδή κατά τη διάρκεια της περιόδου καταστέλλεται, θα μπορούσε κανείς να χάσει ένα μεγάλο μέρος των κερδών σε περίπτωση απουσίας του PCT.

Ως εκ τούτου, βλέπουμε ότι το άρθρο κύκλο θεραπείας είναι μια τεχνική με την οποία τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται μέσω των διαφόρων συστημάτων, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την σταθεροποίησιν του τοιούτου και αποκατάσταση των ορμονών του χρήστη στην ομαλότητα το συντομότερο μια κατασταλτική αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή κύκλος έχει πράγματι σταματήσει.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PCT;

 • PCT ανακτά την τυπική ορμονική παραγωγή του σώματος μετά από τα ήθη κύκλο από.
 • Επιτρέπει στο σώμα να κατασκευάσει πρωτεΐνη καθώς επίσης και μυϊκών κυττάρων και στις χαμηλότερες ορμονικών καταστάσεων.
 • Βοηθά στην αποφυγή υγιή απώλεια πρωτεΐνης λόγω της αντι-καταβολικές σπίτια που παρουσιάζεται από την τεστοστερόνη του σώματος σε χαμηλά επίπεδα το πρόβλημα του.
 • Κάνει ορισμένες τη διατήρηση των κερδών γίνεται κατά τη διάρκεια ενός κύκλου προορμόνης.
 • Βοηθά στην πρόληψη των δυσμενών αποτελεσμάτων που προκαλούνται από τη διακοπτόμενη των αναβολικών στεροειδών.
 • Φέρνει πίσω την ενδογενή τεστοστερόνη κατασκευής αμέσως.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από την επίσημη ιστοσελίδα

Τα στεροειδή για να αγοράσει Παράνομη;

Πολλοί άνθρωποι κάνουν χρήση των στεροειδών σε βραχυπρόθεσμη βάση για τη βελτίωση των επιδόσεων, ορμονικές εξάντληση παράγοντα, και τις ενέργειες αντι-γήρανσης. Στην πραγματικότητα, τα αθλητικά, την οικοδόμηση των μυών, και των κοινοτήτων αντι-γήρανσης, στεροειδή είναι σιωπηλά, αλλά και κοινά αποδεκτό. Παρ ‘όλα αυτά, τα στεροειδή είναι ακόμα ένα παράνομο ναρκωτικό, καθώς απαγορεύεται αυστηρά χωρίς έγκυρη ιατρική συνταγή. Πώληση και την ιδιοκτησία των αναβολικών στεροειδών είναι ένα ομοσπονδιακό και επίσης να αναφέρει ποινικό αδίκημα, που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης.

Το χρονοδιάγραμμα τοποθετεί όλα τα επικίνδυνα φάρμακα σε πέντε ταξινομήσεις, Τακτοποίηση Ι (πιο επικίνδυνων και εθιστικών) έως V (η πολύ λιγότερο επικίνδυνα καθώς και συνήθεια που σχηματίζουν), με βάση το δυναμικό τους για κατάχρηση, αποδεκτή κλινική χρήση στη θεραπεία, και επίσης κριτήρια ασφάλειας.

Στεροειδή πέσει στη μέση της σειράς για την ώρα III. Το καταστατικό προσδιορίζει ότι ένα φάρμακο Παράρτημα ΙΙΙ όπως αναβολικά στεροειδή «έχει χωρητικότητα για προσβλητική συμπεριφορά λιγότερο από τις ενώσεις που περιλαμβάνονται στα παραρτήματα Ι και ΙΙ και έχει πραγματικά μια στιγμή αποδεκτή ιατρική χρήση σε θεραπεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, και η κακή χρήση της ένωσης μπορεί να προκαλέσει μέτρια ή χαμηλή σωματική εξάρτηση ή υψηλή ψυχολογική εξάρτηση ή, όταν πρόκειται για αναβολικά στεροειδή, μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες.»

Σήμερα οι πολυάριθμες επιχειρήσεις που προσφέρουν μια μεγάλη on-line αναβολικά στεροειδή στοιχεία που έχουν άδεια κυκλοφορίας τους από το διαπιστευμένο κόμμα που υποδηλώνει ότι τα είδη που προσφέρονται έχουν δοκιμαστεί σχετίζεται καλά με την ποιότητα και το αποτέλεσμα της λήψης του στοιχείου.

Πού μπορείτε να βρείτε στεροειδή on-line;

Υψηλή ποιότητα των στοιχείων για την υπάρχουσα αγορά είναι συχνά μια ανησυχία. Οι άνθρωποι μετά από την πρώτη κιόλας αγορά γύρω για να αποκτήσουν τα στεροειδή συνήθως απλά επιλέξτε τα φαρμακευτικά προϊόντα ποιότητας βαθμό από το άγχος του αγνώστου κορυφαία ποιότητα ανησυχία για κάτω από τα στοιχεία του εδάφους εργαστήριο.

Αυτό είναι εύκολο να καταλάβει, αλλά αυτά τα 100% Dianindividuals πρέπει να είναι πρακτικά και να κατανοήσουν ότι η πραγματικότητα του σεναρίου είναι ότι τα φαρμακευτικά προϊόντα είναι πολύ και λίγα μεταξύ, αναβολικά στεροειδή μαύρη αγορά σήμερα.

Οι διάφορες άλλο πρόβλημα είναι ότι τα φαρμακευτικά προϊόντα ποιότητας είναι μακράν ένα από τα υψηλότερα ποσοστά παραχάραξης, καθώς και πλαστά στοιχεία γύρω, Κόστος επισκληρίδιο ένεση στεροειδών . Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η τεράστια πλειοψηφία των προϊόντων είναι UGL στεροειδή ποιότητας αναβολικά, και εφ ‘όσον αυτό μπορεί να είναι κάτι που της αρέσει κανείς ή θέλει να χειριστεί, είναι σχεδόν η μόνη διαθέσιμη επιλογή για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επιχείρηση αναβολικών στεροειδών χρήση.

Κρατώντας ότι έχει πράγματι αναπτυχθεί, τα άτομα θα πρέπει να κατανοήσει πλήρως τους κινδύνους που εμπλέκονται στη λήψη της απόφασης για να πάρει στεροειδή και επίσης να αναγνωρίζουν τα διαφορετικά επίπεδα ποιότητας των προϊόντων (καθώς και τους κινδύνους).

Όταν κάτω από το έδαφος αφορά τα εργαστηριακά στοιχεία, υπήρξαν κάποιες ενδιαφέρουσες μελέτες, καθώς και την αξιολόγηση του εργαστηρίου που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα ότι πρέπει να ρίξει λίγο φως στη βασική ποιότητα της κάτω από το έδαφος εργαστηριακά στοιχεία.

Πρέπει να έχουμε κατά νου, ωστόσο, ότι κάτω από το έδαφος εργαστήριο υψηλής ποιότητας αναβολικά στεροειδή μπορεί να κυμαίνεται από πολύ χαμηλής ποιότητας σε εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, τα οποία δεν είναι όλα τα υπόγεια εργαστήρια που κάνουν underdosed προϊόντα ή αντικείμενα που περιέχουν ακαθαρσίες.

Παρ ‘όλα αυτά, κακώς δόση και το μολυσμένο αντικείμενα κάνουν τοποθετήστε ένα μεγάλο ζήτημα για τα αναβολικά στεροειδή υπόγειο της αγοράς και να επικρατεί αρκετά από ένα περιστατικό ότι οι απειλές δεν είναι μικρό καθόλου.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από την επίσημη ιστοσελίδα