Skip to main content

Οι αθλητές που χρησιμοποίησαν στεροειδή

στεροειδή

Η αλήθεια σχετικά με το τι ακριβώς είναι τα στεροειδή είναι πολύ πιο λεπτή από αυτό. Τα αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή είναι συνθετικά λαμβάνονται εναλλακτική λύση για την ορμόνη του ανθρώπου ονομάζεται τεστοστερόνη, Κόστος επισκληρίδιο ένεση στεροειδών . Τα μέτρα λαμβάνονται για την προώθηση της ανάπτυξης των μυών, την ενίσχυση του αθλητισμού απόδοση, την αλλαγή, καθώς και τη βελτίωση του σώματος.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από την επίσημη ιστοσελίδα

αναβολικά βαθμολογία του φαρμάκου ή «ικανότητα μυϊκή ανάπτυξη» είναι το επίπεδο στο οποίο θα βοηθήσει σίγουρα το σώμα του χρήστη να διατηρήσει και να χρησιμοποιούν πρωτεΐνη. Τα φάρμακα αυτά έχουν πράγματι ήταν γύρω επειδή το κέντρο της δεκαετίας του 1940, όταν στρατιωτικών πειραμάτων σε στρατιώτες οδήγησε σε τύπους τους.

Δεν ήταν μέχρι το 1950 ότι οι πολύ πρώιμες μορφές αυτών των φαρμάκων, όπως Deca Durabolin, έγινε διαθέσιμη στο ευρύ κοινό. Για πολλά χρόνια, οι αθλητές έχουν μάθει να χρησιμοποιούν αυτά τα φάρμακα για να τους βοηθήσει να γίνουν επιπλέον προσιτές στο άθλημά τους.

Τα είδη των στεροειδών

Τα στεροειδή έκαναν χρήση της ευρέως, λόγω των αναγνωρισμένων οφελών της, καθώς και την καλοσύνη του σώματος. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο το σώμα εργολάβους και άλλους είδους δραστηριότητες που χρησιμοποιεί φυσική staminas χρησιμοποιούν, όπως η ιατρική, Κόστος επισκληρίδιο ένεση στεροειδών . Υπάρχουν διάφορα είδη των στεροειδών που θα μπορούσε στην πραγματικότητα να κάνουν χρήση του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό που θα σας βοηθήσει σίγουρα.

Υπάρχουν στεροειδή σε τύπο δισκίου, υγρού, διαδερμική, επιτόπου, ρινικά σπρέι, μαζί με το είδος πυροβολισμό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τη διαδρομή που ταιριάζει για εσάς. Ανάμεσα στα είδη των στεροειδών, αυτό που κυρίως άρεσε είναι το είδος του υγρού των στεροειδών.

Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία που θα πρέπει να εξετάσει και επίσης να λάβει υπόψη όταν χρησιμοποιείτε ένα στεροειδές. Αν θέλετε να αποφασίσετε να επιλέξετε την προφορική Φυσικά, είναι απαραίτητο να λάβει το φάρμακο σε μια πλήρη κοιλιά. Εάν έχετε την τάση να δημιουργήσετε μια γαστρική διαταραχή, ένα πλήρες ποτήρι γάλα θα βοηθήσει.

Ένα από τα πιο τυπικά γίνεται χρήση των μεταξύ τους 3 τύπους των στεροειδών είναι η αναβολικό στεροειδές. Αυτό χρησιμοποιείται από παιδιά για να ενισχύσει τους μυς τους, ως εκ τούτου, αυξάνοντας τη σωματική τους εμφάνιση. Υπάρχουν αρνητικά σχόλια που συνδέονται με τη χρήση των στεροειδών.

Παρ ‘όλα αυτά, αν η σχετική αίτηση και τη διαδρομή που ακολούθησε, σίγουρα θα κάνει σίγουρα γενικά εξαιρετική στο σώμα. Είναι η κακή χρήση του από τη λήψη του φαρμάκου η οποία είναι υπεύθυνη για την παραγωγή της κακής αποτέλεσμα της φαρμακευτικής αγωγής. Υπάρχουν πολλές λίστες των στεροειδών που πρότεινε να χρησιμοποιήσει από το πρόσωπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό που θα σας βοηθήσουν. Τα συνολικά οφέλη του φαρμάκου μπορεί να καλύψει τις αρνητικές συνέπειες.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από την επίσημη ιστοσελίδα

Στεροειδή πλευρά Αποτελέσματα

Τα στεροειδή απορροφώνται 2 μορφές ως επί το πλείστον. Μέσα από μια βελόνα και επίσης από το στόμα. Οι λόγοι για τους οποίους δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν στεροειδή εντείνεται κατά τη λήψη από του στόματος στεροειδή, λόγω της πτυχή τοξικότητα. Προφορική στεροειδή είναι σοβαρά επικίνδυνα για το συκώτι και παραμένουν στην αλήθεια λαμβάνονται υπόψη επιβλαβείς για το συκώτι. Η φοβερή εξίσωση εδώ, ότι η ακόμη περισσότερο επιβλαβή το στεροειδές είναι η πιο αποτελεσματική θα είναι σίγουρα στο σώμα σας.

Ενέσιμα στεροειδή είναι στεροειδή που είναι προσκολλημένη με τη μορφή ελαίου. Ανάλογα με το λάδι, το λάδι αυτό μπορεί να είναι ένα ερεθιστικό για το δέρμα, καθώς και να δημιουργήσει απόστημα. Είναι σίγουρα πολύ πιο αποτελεσματικό όμως εδώ είναι μερικοί από τους λόγους για την πρόληψη στεροειδή:

  • Roid τρέλα, ή απλούστερα λόγια πράξεις βίας που κατά καιρούς εμφανίζονται σε εκείνους τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν υψηλή δόση τεστοστερόνης. Αυτό μπορεί μερικές φορές να σημαίνει επίσης ψυχωτική συμπεριφορά, καθώς θα μπορούσε να προκαλέσει ξόρκια του άγχους, ο φόβος, καθώς και πολυάριθμα στάδια της κατάθλιψης.
  • Η υπερβολική στεροειδή χρήση θα μπορούσε να δημιουργήσει μολύνσεις στα μάτια και θα μπορούσε επίσης να επιπλέον να οδηγήσει σε καταρράκτη
  • Η τεστοστερόνη είναι το νερό απορροφητικό και έτσι το πρόσωπό σας συλλέγει ιδιαίτερα ότι το νερό προκαλώντας μια πρησμένο πρόσωπο. Αν αυτό απλά δεν ήταν επαρκείς λόγοι που δεν πρέπει να λαμβάνουν στεροειδή, μια τυπική παρενέργεια είναι η ακμή στο σώμα. Θα μπορούσατε να ζήσετε πολλά breakouts.
  • Ανδρική φαλάκρα επιταχύνεται με στεροειδή. Με απλά λόγια, τα στεροειδή δεν θα σας κάνει να πάτε άτριχο όμως θα αυξήσει σίγουρα φαλάκρα αν η πτυχή είναι κληρονομική.
  • Η πιο σοβαρή επίπτωση των στεροειδών είναι ότι προκαλεί σοβαρά προβλήματα καρδιάς, λόγω της χοληστερόλης. Τα στεροειδή προκαλέσει πρόβλημα καρδιάς, καθώς και αυτό οφείλεται στην αύξηση της LDL, δηλαδή την κακή χοληστερόλη.
  • Τα νεφρά επηρεάζονται σοβαρά από την άνοδο στην πήξη του αίματος λόγω της από του στόματος στεροειδή όπως οι νεφροί έχουν να λειτουργούν πιο δύσκολο να φιλτράρουν το αίμα κάνοντας χρήση αυτών των ουσιών και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι στεροειδείς πελάτες έχουν εξαιρετικά υψηλή κατανάλωση πρωτεϊνών, οπουδήποτε από 3g έως 5g ανά επιπλέον κιλό σωματικού βάρους, η οποία μετά από αυτό θα μπορούσε επιπλέον να οδηγήσει σε πέτρες στα νεφρά.
  • Τα στεροειδή μπορούν επιπλέον να προκαλέσουν τα καρκινικά κύτταρα στο ήπαρ καθώς ορισμένες πλαστά στεροειδή αναγνωρίζονται για να δημιουργήσει ένα αναπαραγωγής των βακτηρίων που ενεργοποιεί αυτή η μόλυνση στο ήπαρ η οποία εξάλλου οδηγεί σε ίκτερο.
  • Οι νεαροί ενήλικες ή παιδιά που χρησιμοποιούν στεροειδή θα μπορούσε να σταματήσει την ανάπτυξη πρόωρα καθώς οι στεροειδή γνωστό για να κλείσει τα αναπτυξιακά επίπεδα στα οστά μας.
  • Στήθος λίπος ή εξογκώματα στο στήθος των ανδρών θα μπορούσαν να αναπτυχθούν εξαιτίας της χρήσης στεροειδών, που ονομάζεται gynocomasteia ή η Gyno. Αυτά τα εξογκώματα μπορούν απλά να αφαιρεθούν με χειρουργική διαδικασία.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από την επίσημη ιστοσελίδα

Στεροειδών άρθρο Cycle Therapy

Σε ορισμένους κύκλους της οικοδόμησης μυών, η ίδια η έννοια της αγνοώντας θεραπεία μετά κύκλου θα ήταν σίγουρα αγνώστων στοιχείων, το κόστος των επισκληρίδιο ένεση στεροειδών . Θα ολοκληρώσω τον κύκλο σας, και άλμα αμέσως σε μια δεύτερη μίνι-κύκλου ενός φαρμάκου θεραπείας μετά τον κύκλο για να βοηθήσει να συνδέσετε το χάσμα ανάμεσα σε «χυμό» και «τακτοποιημένο».

Αυτό θεωρείται ότι είναι ζωτικής σημασίας, ωστόσο, είναι ότι απλά εξαιρετική διαφήμιση και το μάρκετινγκ εκ μέρους των εταιρειών που λαμβάνουν χώρα για να κάνουν και να προσφέρουν φάρμακα θεραπεία μετά κύκλου; Φυσικά υπάρχει είναι όμως mosting πιθανό να είναι κάποιος βαθμός ορμόνης διακύμανσης ακολουθώντας έναν κύκλο, δεν μπορεί να το ανακτήσει το σώμα από μόνο του, με την προϋπόθεση αρκετό χρόνο;

Η επιλογή σας μπορεί να βασίζεται στους στόχους της ζωής σας σήμερα. Αν είστε ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια οικογένεια μετά τον κύκλο σας, μετά από αυτό ένα φάρμακο θεραπεία μετά κύκλου, προκειμένου να βοηθήσει στη βελτίωση της ύλης του σπέρματος σας θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Θα αποκατασταθεί η φυσική παραγωγή σας, αλλά μπορεί να χρειαστούν μήνες μέχρι τα σπερματοζωάρια σας παράγεται σε ένα βαθμό που απαιτείται για τη σύλληψη. Clomid ή HCG είναι καλύτερο για αυτή τη λειτουργία, αν κάνετε μια απόφαση να πάτε αυτή την οδό.

Το χρονοδιάγραμμα για την PCT, θα πρέπει να αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσει, είναι επιτακτική ανάγκη. Προσδιορίστε την ενεργητική ζωή της μεγαλύτερης διάρκειας εστέρα της σωρού του φαρμάκου σας. Εάν η δραστήρια ζωή είναι μία εβδομάδα, μετά από αυτό συγκεκριμένα 7 ημέρες μετά από την τελευταία ένεση (και ώρα) μπορεί να θέλετε να ξεκινήσετε την οδοντιατρική σχέδιο θεραπείας μετά τον κύκλο σας. Θα πρέπει να λαμβάνουν μόνο πλεονέκτημα αυτό για 2 εβδομάδες, έτσι ώστε το στέλεχος κατά οργάνων του σώματος σας δεν θα είναι μια σημαντική ανησυχία.

Αν έχετε πράγματι χρησιμοποιώντας οδοντικό στεροειδή, θα πρέπει να διακόψει τη χρήση τους με περίπου ένα μήνα που απομένει στον κύκλο. Σε εκείνο το σημείο, θα έπρεπε να πάρει ενέσιμα μόνο για τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες του κύκλου σας. Αυτό θα προσφέρει σίγουρα το συκώτι σας, καθώς και τα νεφρά ένα υπόλοιπο που οδηγεί μέσα στο σημαντικό διάρκειας PCT, με βάση την οδοντιατρική φάρμακα.

Το αδύναμο το στεροειδές κύκλο τρέχετε, το πολύ λιγότερο βέβαιος ότι θα πας να είναι σε γενικά απαιτούν τα ναρκωτικά πέρα ​​από τα συμβατικά δέκα έως 14 εβδομάδες του κύκλου σας. Σαφώς, η κοινή λογική θα πρέπει να βασιλεύουν. Όταν αμφίβολο, ρίξτε μια ματιά στην διάσταση του κύκλου σας για να κάνετε την κλήση σας. Αν τρέχετε 600 ή ακόμη πιο mg της τεστοστερόνης κάθε εβδομάδα, τότε είστε πιο πιθανό θα επιθυμούν να κάνουν χρήση της θεραπείας μετά από κύκλο.

Αν είστε χρησιμοποιώντας ένα περιθωριακό 200 mg (για ένα κύκλο θεραπείας ορμονικής υποκατάστασης τεστοστερόνης), ή ένα μικρότερο ουσία όπως Anavar ή Winstrol, τότε μπορεί να θέλετε να πάρετε δυνατότητες σας. Αν παρατηρήσετε κατάσταση των διακυμάνσεων νου Γυναικομαστία, ή διάφορες άλλες δυσμενείς παρενέργειες που προκύπτουν από αυξημένα επίπεδα οιστρογόνων, σίγουρα θα πρέπει να μεταβείτε σε ένα φάρμακο PCT γρήγορα. Αν περάσετε μερικές εβδομάδες πραγματικά αισθάνονται πιο αδύναμη, αλλά η σεξουαλική σας ζήτησης, αλλά και της αποτελεσματικότητας είναι φυσιολογικό, παραλείψτε το PCT εξ ολοκλήρου.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από την επίσημη ιστοσελίδα

Τα στεροειδή για να αγοράσει Παράνομη;

Τα αναβολικά στεροειδή έχουν πράγματι χρησιμοποιηθεί, δεδομένου ότι οι 1950 από bodybuilders και αρσιβαρίστες για την ανάπτυξη των μυών, μαζί με με την ελίτ αθλητές να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Η χρήση των στεροειδών είναι πλέον ευρέως απαγορεύεται από τις αθλητικές αρχές.

Η ACMD ισχυρίζεται αναβολικά στεροειδή πρέπει να μείνει ένα μάθημα C ελεγχόμενη ουσία, η οποία μπορεί να αποκτηθεί με ιατρική συνταγή από ένα φαρμακοποιό. Ενώ απαγορεύεται να εισάγει ή να πουλήσει στεροειδή για μη ιατρικούς στόχους είναι προς το παρόν νόμιμο να έχουν ή στεροειδή εισαγωγής, εφόσον προορίζονται για προσωπική χρήση μόνο.

Μπορεί να υπάρχουν πολυάριθμοι παράγοντες ιδιωτικό μπορούσε να αγοράσει απαγορεύεται στεροειδή χάπια, ή να λάβει παράνομα ενέσεις στεροειδών. Μια πιθανότητα είναι ότι μπορεί να μην γνωρίζετε ότι υπάρχουν όλα-τα φυσικά στεροειδή. Αυτός θα μπορούσε να αναλάβει τα επικίνδυνα προϊόντα είναι μόνη εναλλακτική λύση του όταν επιθυμεί να καταλήξει να είναι σε φόρμα, καθώς και μυώδης.

Δυστυχώς, υπάρχει και μια άλλη εξήγηση για τη δημοτικότητα των παράνομων προϊόντων. Ίσως να έκπληκτος για να μάθουν ότι υπάρχουν πολλοί bodybuilders, καθώς και διάφορα άλλα αθλητές που πιστεύουν απόλυτα φυσικό προϊόν, δεν μπορεί ίσως να είναι τόσο αξιόπιστη όσο ένα στοιχείο που πρέπει να λάβουν παράνομα.

Makers συνήθως να επωφεληθούν πλήρως από αυτή την παρανόηση. Οι προμηθευτές των παράνομων στεροειδών χρεώνουν ακόμη και τρομακτικές τιμές, δεδομένου ότι καταλαβαίνουν παραπληροφόρηση άτομα θα καταβάλει κάθε είδους ρυθμό για να πάρει τα προϊόντα. Όχι μόνο είναι αυτοί αντιγραφή από τους καταναλωτές, που βάζουν την υγεία και την ευεξία των καταναλωτών σε κίνδυνο.

Θα δείτε σίγουρα τη διαφορά αυτή, επίσης, κατά την περιήγησή σας μέσα από τα αντικείμενα στο Crazymass. Σε αντίθεση με τρομερά αξιόλογο οδοντιατρική στεροειδή, σίγουρα θα δείτε όλα τα καλύτερα στοιχεία είναι προσιτές τιμές. Μπορείτε να αγοράσετε πολλά προϊόντα, όπως θέλετε, και να παραμείνει στο πλαίσιο του σχεδίου του προϋπολογισμού σας. καλύτερες στεροειδή μας είναι φθηνό, αλλά είναι ασφαλείς και λειτουργούν. Εξίσου ζωτικής σημασίας, λειτουργούν τόσο γρήγορα όσο τα στοιχεία που είναι παράνομες, καθώς και μη ασφαλή.

Πού να Αγορά στεροειδή on-line;

Είναι πραγματικά δύσκολο να αγοράσει αναβολικά στεροειδή on-line ως αποτέλεσμα σχεδόν το 90% ιστοσελίδες είναι απλώς απατεώνες, Κόστος επισκληρίδιο ένεση στεροειδών . Καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι ορισμένα άτομα να ανοίξει μια ιστοσελίδα που λειτουργεί για μερικούς μήνες μετά εξαφανίζεται με εξαιρετικές προσφορές του δανείου, καθώς και τρελός άτομα πίσω.

Στη συνέχεια, ανοίξτε ένα ολοκαίνουργιο στεροειδών κατάστημα μετά από αυτό ένα άλλο, πηγαίνει όπως αυτό. Εντάξει, ας πούμε ότι μόλις βρείτε ένα μεγάλο διανομέα που πραγματικά πλοία των παραγγελιών τώρα το πρόβλημα είναι οι περισσότεροι από τους στέλνει πλαστά προϊόντα.

Οι αρχικές στοιχεία είναι τουλάχιστον 10 φορές επιπλέον ακριβά από τα phonies. Έτσι, αποφύγετε από την επίσης προσιτές στεροειδή. Για παράδειγμα; Sustanon σε μόλις $ 1 το οποίο έχει ακριβώς τεστοστερόνη propionate αντί για 4 εστέρες. Ή δεν έχει απολύτως τίποτα μόνο φυτικό έλαιο. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι απομιμήσεις δεν είναι καθαρά και αποστειρωμένα, καθώς μπορεί να προκαλέσει σημαντική ασθένεια, και το θάνατο.

Επιπλέον, προσέξτε νομικών απατεώνες: -RRB- που διαθέτουν στην αγορά μόνο όλα-τα φυσικά συμπληρώματα ως νομική στεροειδή. Προσφέρουν απλή οργανική χάπια προωθείται ως «# 1 Πηγή για προφορική Αναβολικά». Είναι μια πολύ καλύτερη καθώς και φθηνότερα επιλογή αγοράς Οικουμενική Pet δοκιμών ή Stak αν απλά wan na κάνουν χρήση του all-φυσικό ενισχυτές τεστοστερόνης, αντί της πραγματικής AAS.

Σας προτείνουμε τα άτομα που ψάχνουν για να πάρει στεροειδή on-line ελέγξτε πρώτα την ηλικία τομέα. Μετά από αυτό εξετάζει την περιοχή στο google για τις θέσεις που τους αφορούν σε διαδικτυακά φόρουμ, blogs, και ούτω καθεξής.

Στείλτε e-mail σχετικά με τη χρήση, κύκλοι, αρνητικές επιδράσεις, τη διανομή, την τεχνική συσκευασίας και ούτω καθεξής. Για να δούμε αν είναι ειδικοί ή με άλλο τρόπο. Μην άλμα με το αν διαθέτουν στην αγορά, καθώς και προσιτή, η οποία είναι ως επί το πλείστον πλαστά. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες στοιχείο αν φαίνεται σαν αρχική ή όχι.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από την επίσημη ιστοσελίδα